Adres

Couleur Café @ Tour & Taxis, Picardstraat 3, 1000 Brussel
Check Google Maps

Heenreis

Info voor specifieke toegankelijkheid

Tram, bus, metro: verplaats je gratis dankzij  de MIVB!

Zoals elk jaar zorgt Couleur Café in samenwerking met de MIVB voor gratis openbaar vervoer in Brussel naar en van het festival.

Hoe je gratis vervoerbewijs (EventPass) verkrijgen?

Je kan je EventPass al 3 dagen voor het festival afhalen, maar de eerste validatie moet ten vroegste op vrijdag 01/07 gebeuren.

 1. Ga naar één van de GO-verkoopautomaten die zich in de metrostations en bovengrondse haltes bevinden.
 2. Geef de code van uw EventPass in om uw vervoersbewijs te ontvangen. Dit zijn de 9 cijfers die zich op het ticket bevinden.

Opgelet: de code van de EventPass kan maar één keer worden gebruikt

Gratis openbaar vervoer:

 • 1-day ticket: Gratis toegang gedurende de hele dag op het hele MIVB-netwerk (inclusief Noctis) en de Couleur Café nachtbussen voor de terugrit.
 • Combi 3-days ticket: Gratis toegang gedurende de 3 dagen van het festival op het hele MIVB-netwerk (inclusief Noctis) en de Couleur Café nachtbussen. De eerste validatie moet ten vroegste op vrijdag 01/07 gebeuren.
 • Combi 3-days + Camping: Gratis toegang tot het hele MIVB-netwerk van vrijdag 01/07 tot en met maandag 04/07. De eerste validatie moet ten vroegste op vrijdag 01/07 gebeuren.

Opgelet: Het MIVB-ticket is niet geldig zonder je festivalticket! 

Dichtsbijzijnde bushaltes

 • Lijn 14/ 15* – Halte Thurn & Taxis (verplaatst naar Redersplein n° 6). Bus 15 enkel na 20u
 • Lijn 89 – Halte Picard
 • Lijn 57/ 88 – Stoomboten

Dichtsbijzijnde metrohaltes

 • Lijn 2 en 6 Halte Ribaucourt, 10 min. te voet
 • Lijn 2 en 6 Halte Ijzer, 15 min. te voet

Dichtsbijzijnde tramhaltes

 • Lijn 51 Halte Ribaucourt, 10 min. te voet

Meer informatie op www.mivb.be of via 070 23 2000.

Hoe weer thuis te geraken?

De Couleur Café nachtbussen en het Noctis-netwerk brengen je veilig thuis

Tussen middernacht en 3u 's morgens brengen de Couleur Café nachtbussen en het Noctis netwerk je veilig en gratis naar huis. De verschillende nachtbussen vertrekken vanuit Tour & Taxis naar heel het Brussels Hoofdstedelijk Gewest met een vertrek om de 15 minuten.

Vanaf de halte Centraal Station (aansluiting met de pendelbussen) in het centrum van Brussel zijn de 11 Noctis buslijnen gratis beschikbaar op vertoon van een geldig vervoerbewijs (=EventPass).

Gratis nachtbussen: Gratis gedurende de 3 dagen van het festival van 00u00 tot 03u00.
Gratis Noctis: Het Noctis-netwerk rijdt enkel op vrijdag en zaterdag (van 00u00 tot 03u00) met een frequentie van 30 minuten, en is gratis dankzij je EventPass.

 

Collectieve taxidienst Collecto

Collecto is een collectieve taxidienst die zeven dagen op zeven beschikbaar is tussen 23 uur 's avonds en 6 uur 's ochtends en dit in het hele Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Collecto bedient momenteel meer dan 200 vertrekpunten (gelegen aan de MIVB-haltes). Collecto is zeer flexibel: je stapt op aan een Collecto-halte naar keuze en wordt afgezet op elk gewenst adres naar keuze binnen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Zie kaartje hieronder.

Bovendien is Collecto niet duur: 6 euro per persoon per rit. MIVB-MOBIB abonnees betalen slechts 5 euro.

De collectieve taxi's vormen een aanvulling op de Noctis–nachtbussen en de Couleur Café nachtbussen. Aangezien de Picardstraat wordt afgesloten zal er een tijdelijke Collecto-halte worden voorzien op de Havenlaan 16 tijdens de de nachten van 1, 2 en 3 juli 2016.


Meer info: een Collecto reserveren.
 


Nieuwe taxi-app SPLYT

DEEL UW TAXI OM NAAR HUIS TE KEREN VAN COULEUR CAFE

Splyt is een super eenvoudige app om een taxi te bestellen en te delen: kies je rit, kijk wie jouw richting uitgaat, deel een taxirit en bespaar. Zo eenvoudig is het!

Couleur Café biedt jou een korting van € 15 op je eerste klassieke of gedeelde rit met de promocode COULCAF16. Download Splyt via www.splyt.be

* 1 code per persoon, aanbod geldig van 30/06/2016 tot en met 31/07/2016, geldig voor ophaling binnen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Neem de trein

Ga je met de trein naar Couleur Café? Dan maak je de juiste keuze!

Je stapt af in station Brussel-Zuid en neemt vervolgens metro lijn 6 richting Koning Boudewijn tot halte Heizel.

Je kan gebruikmaken van zeer interessante formules voor je treinreis: bijv. Go Pass 10, Go Pass 1 en Go Unlimited* als je jonger bent dan 26 jaar, Rail Pass voor wie ouder is. Voor kortere afstanden kan het verlengd Weekendbiljet met 50% korting* voordeliger zijn. Uiteraard moet je rekening houden met de geldigheids- en gebruiksvoorwaarden.

Met de NMBS-prijscalculator kan je op zeer eenvoudige wijze jouw voordeligste optie vinden.

Bovendien kan je met de handige reisplanner makkelijk de dienstregeling van alle treinen terugvinden op detrein.be of op de NMBS-app die je gratis downloadt via de App Store / Google Play Store / Windows Store

Alle info op detrein.be/couleurcafe

* De gegevens over deze 2 vervoerbewijzen worden later meegedeeld. 

Fiets / Motor

Openingsuren:

 • Vrijdag: 14u00 - 02u00
 • Zaterdag: 13u00 - 02u00
 • Zondag: 13u00 - 02u00