Menu
Opgelet: programmawijziging

Opgelet: programmawijziging

02 juli 2016

De eerste dag #CoulCaf16 was prachtig, ondanks de nederlaag van de Rode Duivels.Op de Titan stage trotseerde een massa volk een paar hevige regenbuien voor hun reggae held Chronixx. Nile Rodgers & zijn groep CHIC hielden duizenden fans voor het Titan podium gekluisterd met een energieke show. Selah Sue troostte het publiek met een hartverwarmend concert, terwijl Magic System iedereen dansend terug naar huis stuurde.

Vanavond wordt het weer feest, al is er een programmawijzing. Omdat Youssou N'Dour werd opgehouden aan de luchthaven in Munchen zal hij in de plaats van Morgan Heritage op de Univers spelen om 20u00. Morgan Heritage speelt dus op Titan main stage om 18u45. Goran Bregovic en Julian Marley blijven op hun podia maar spelen een kwartiertje later dan gepland. Check nu de volledig nieuwe line-up hier

De rechtstreekse uitzending van Duitsland - Italië om 21u op het groot RTBF-scherm gaat gewoon door. Het festivalterrein ligt er nog steeds goed bij en het belooft vandaag droog te blijven boven Tour & Taxis! 

Zij die nog geen ticket hebben, kunnen nog steeds een dagticket online aankopen, maar wie graag nog 2 dagen wil komen meegenieten van 47 optredens van onder meer Youssou N’Dour, De La Soul, Arno, Goran Bregovic, Black Box Revelation, Protojé, Trixie Whitley, De Jeugd van Tegenwoordig enz. kan vanaf nu tot vannacht 00u00  een Combi 2 Days ticket kopen aan slechts € 65 of een Combi 2 Days + Camping aan € 75. 

Bestel je tickets hier