Menu
Het wachten is voorbij: #CoulCaf16 start vandaag!

Het wachten is voorbij: #CoulCaf16 start vandaag!

01 juli 2016

We hebben er allemaal weer een jaar ongeduldig op moeten wachten. Vandaag gaat #CoulCaf16 van start met een hoop geweldige optredens, heerlijk eten, lekkere cocktails en de Belgen op groot scherm!

Om 21u beginnen onze rode helden in Lille aan hun kwartfinale en waar is het leuker om deze match te zien dan in het midden van Brussel, omgeven door duizenden uitgelaten festivalgangers. Aan de stand van de RTBF worden alle kwartfinales uitgezonden, dus ook die van zaterdag en zondag, telkens om 21u. Selah Sue begint een hierdoor een half uurtje later om 22.45u. Alle andere concerten behouden hun orgineel schema.

Maar Couleur Café draait natuurlijk vooral om de muziek. Vandaag op het programma: funky discolegendes CHIC ft. Nile Rodgers, onze hoogsteigen soulprinses Selah Sue, straffe hiphop van onder meer Oxmo Puccino, Method Man & Redman en Woodie Smalls, reggae en dancehall van Chronixx en Mr. Vegas en veel, veel meer. 

Kom gratis en veilig naar Tour & Taxis met het openbaar vervoer: je vindt de event-pass terug op je ticket om te genieten van metro, bus, tram of nachtbus (tot 03:00 u). Met de trein krijg je 50% korting tot maandag avond. Je kan ook beroep doen op  taxisharing services zoals Collecto & Splyt om thuis te geraken. Alle info hier

Onze deuren gaan open om 16u, tickets beschikbaar online, aan de kassa en in de voorverkooppunten. 

Het terrein is droog en klaar.