We ontvangen u dit jaar met met veel plezier in op de Place du Bien Manger, waar u smaken van overal ter wereld terugvindt in een veertigtal restaurants. Al jaren een van de typische attracties van Couleur Café, met verrukkelijke, verse en gevarieerde gerechten vanover de hele wereld. Ook hier zijn we begaan met duurzaamheid; niet alleen biedt elk restaurant minstens 2 vegetarische schotels aan, ze gebruiken enkel bio-afbreekbare borden en bestek. Om deze inspanningen te vervolledigen, wordt ook alle afval gesorteerd.

Verschillende verenigingen ondersteunen met hun standjes allerlei sociale, culturele en educatieve projecten ten gunste van het Zuiden of minder begunstigde bevolkingsgroepen van België.

Onze restaurants & de Good Food strategie : een verantwoordelijke productie en gezonde consumptie

Al jaren spant Couleur Café zich in op vlak van ecologische duurzaamheid, zowel op vlak van mobiliteit, afvalverwerking als voedsel. In 2016 leggen we de nadruk op de Good Food strategie, gericht op een duurzame en verantwoordelijke voedselconsumptie.

Couleur Café moedigt zijn restaurants aan om zich te houden aan de Good Food strategie met:

- Locale productie
- Een duurzame en verantwoordelijke consumptie
- Producten met respect voor het milieu
- Evenwichtige maaltijden
- Beperkte voedselverspilling
- Een breed gamma aan heerlijke maaltijden