Menu
Niveau4

Niveau4

Zondag . Univers . 18:15 - 19:30
Country:
België
Genres:
Hip hop

Biography

Hiphop is al jaren een van de belangrijke componenten van onze programmatie, net zoals de focus op lokaal talent. Met het be.focus verhaal trachten we elk jaar om ons Franstalig publiek enkele  Nederlandstalige artiesten te laten kennen en vice versa. Dit jaar gaan we nog een stap verder en presenteren we Niveau4. Een ongeziene en exclusieve show van 1 uur met de meest opwindende hiphopbeloften van Brussel, Vlaanderen en Wallonïe.

  • Coely: de Antwerps-Congolese rapster stond in 2013 al eens op Couleur Café en blies iedereen omver met haar geweldige flow, krachtige stem en  instant-hits. Op #CoulCaf16 komt ze even bevestigen dat Belgische hiphop veel meer is dan een mannenbastion!
  • Senamo Seyté: Wie de Brusselse topper La Smala vorig jaar op Couleur Café aan het werk zag, weet wat voor vlees we in de kuip hebben: eersteklas rappers, gevatte teksten en ambiance à mort. Trois fois rien, hun recentste album, doet intussen heel wat stof opwaaien!
  • STIKSTOF: sinds hun passage op Couleur Café ging het de mannen verder voor de wind. Hun rauwe, intelligente en 100% Brusselse rap gooit alom hoge ogen. 10 dagen voor Niveau4 verzorgen ze zelfs het voorprogramma van Cypress Hill in de AB!
  • JeanJass Caballero: twee copains uit Charleroi en Brussel die apart al indruk maakten en nu vriend en vijand verbazen met dubbel goede rhymes en een perfect op elkaar ingespeelde flow. Hun plaat Double-Hélice is dan ook een ware voltreffer...
  • Woodie Smalls: de man achter zomerhits als About the Dutch en Champion Sound speelt vrijdag ongetwijfeld al de dance club kapot maar komt met plezier even terug op zondag om te tonen waarom hij stilaan te groot wordt voor ons landje.
  • Roméo Elvis: de basstem van Brusselaar Roméo Elvis en meesterlijke productie van le Motel zorgen voor een unieke sound die de rapwereld enorm blijken te smaken. Vrijdag komen ze samen hun geweldige plaat Morale voorstellen, zondag komt Roméo het mooie weer maken op Niveau4!
  • DVTCH NORRIS: het Antwerpse rastalent en vaste side-kick van Coely is amper 23 en mocht al openen voor Chance The Rapper en Method Man & Redman. Een talent dat niet mocht ontbreken.

Niveau4 geen halve letter gelogen; enkel het allerhoogste niveau van Belgische rap, in het Vlaams, Frans en Engels, op 1 podium en exclusief op Couleur Café!

Uw afspraak met Belgische rapgeschiedenis: zondag 3 juli, 18u30, Univers.